De prijsinformatie op deze webshop is op dit moment niet accuraat, neem a.u.b. contact met ons op als u vragen heeft over de actuele prijs.

Voerman Nijmegen BV: de kracht van leveren uit eigen voorraad 
Voerman Nijmegen BV is sinds 1937 de groothandel voor bedrijven die werkzaam zijn in de wegenbouw, waterbouw, grondwerken, kabelwerken, leidingwerken, landbouw en tuinbouw. Wij zijn gevestigd op industrieterrein Bijsterhuizen in Nijmegen/Wijchen.  Door de centrale ligging in Nederland en onze eigen vervoersdienst, beschikken wij over een zeer snel en accuraat distributiesysteem. Een groot voordeel van Voerman Nijmegen BV is dat wij in staat zijn om direct vanuit onze voorraad te kunnen leveren.

Voerman Nijmegen impressie

Ons ruime assortiment bestaat o.a. uit gereedschappen, afzetmateriaal, bedrijfskleding en veiligheidskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM).

In 2002 hebben wij onze eigen kledinglijn Coachman gelanceerd, die inmiddels bestaat uit de volgende drie kledinglijnen: Coachman Workwear, Coachman Protector en Coachman Extreme. Met ons grote assortiment aan Coachman werkkleding en veiligheidskleding kunnen wij complete pakketten RWS-werkkleding en brandwerende antistatische veiligheidskleding leveren. Naast de Coachman veiligheidskleding leveren wij o.a. ook bouwkleding, regenkleding en vrijetijdskleding van andere bekende merken. Bekijk voor een volledig overzicht onze kledingpagina.

Op onze vernieuwde website zijn alle producten uit ons assortiment zichtbaar. Heeft u al een account bij Voerman Nijmegen BV? Log dan in op de website zodat de prijzen zichtbaar worden en u een bestelling kunt plaatsen. Heeft u nog geen account? Maak deze GRATIS aan. Na het aanmaken van een nieuw account krijgt u van ons zo snel mogelijk een bevestiging van uw account. Vervolgens kunt u een bestelling plaatsen.

Naast het plaatsen van een bestelling in onze webshop, is het ook mogelijk om een persoonlijke webshop aan te maken met het door u gewenste kledingpakket. Op deze manier kunnen uw werknemers zelf een bestelling plaatsen. Eventueel is het mogelijk om te werken met een puntensysteem. Bezoek hiervoor onze klantgerichte kledingwebshop.