De prijsinformatie op deze webshop is op dit moment niet accuraat, neem a.u.b. contact met ons op als u vragen heeft over de actuele prijs.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Voerman Nijmegen heeft het maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staan, bij alle bedrijfsbeslissingen willen wij de kansen benutten voor een beter milieu en meer welzijn van de medewerkers en de maatschappij dit vanuit maatschappelijke betrokkenheid en een toekomstgerichte visie. Er wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met nadelige gevolgen van het milieu. Onze eigen vrachtwagens hebben het euro 5 label en zijn voorzien van een volautomatische versnellingsbak t.b.v. het bedieningsgemak van de chauffeurs. De personenauto's worden steeds meer met minimaal een A label gereden.

Voerman Nijmegen is aangesloten bij BSCI, een maatschappelijke organisatie die streeft naar goede werkomstandigheden in ieder land.

De warmte afvoer van onze zeefdrukkerij wordt hergebruikt t.b.v. de verwarming van ons magazijn. Ons nieuwe bedrijfspand is optimaal geisoleerd en van alle gebruiksgemakken voorzien. Bij de selectie van onze leveranciers en/of productielocatie letten wij op de menselijke aspecten, wij tolereren geen kinderarbeid en de werkomstandigheden moeten in orde zijn. Voor het bedrukken van de kleding gebruiken wij alleen transfers die milieuvriendelijk zijn volgens de hoogste norm (Oko-Tex100, contact met de babyhuid).

Hieronder zie U informatie en certificaten van het M.V.O. van enige leveranciers.

Havep
atlas
Santino
Tricorp